Teater og underholdningsbranchen

Aluminium er et utrolig let materiale med en stor styrke og unik formbarhed, hvilket gør det særdeles anvendeligt i forbindelse med konstruktion af sceneopbygninger, teaterkulisser og messestande. Store konstruktioner modulopbygges, så de er nemme at håndtere og hurtige at opstille. Der er ofte tale om komplekse konstruktioner med flere indbyggede funktioner og specialeffekter, hvor der stilles store krav til det kunstneriske udtryk, scenografiens design og mobiliteten. Aalborg Aluminium Industri har således produceret sceneopbygninger til flere turnerende teaterforestillinger og musicals, hvor alt skal kunne pakkes sikkert sammen på kort tid i en container eller lastbil, før der rykkes videre til næste by. Udviklingsarbejdet sker ofte i et tæt samarbejde med teaterproduktionens tekniske personale.

Til flytning af podier og sceneelementer har Aalborg Aluminium Industri udviklet den fleksible og fjernstyrede køreenhed ROBO:EVENT, som kan udbygges til drejescene.

Skilte og messestande

Aluminium er også et særdeles populært materiale i forbindelse med opbygning og konstruktion af messestande og reklameskilte. Aalborg Aluminium Industri har udviklet et attraktivt udvalg af standard skiltepyloner. Vi tilbyder naturligvis også 100% kundetilpassede løsninger.        

Referencer:

Aalborg Kongres og Kultur Center

Aalborg Teater

Operaen i København

Det Kongelige Teater

Østre Gasværk

Folketeatret

Det Ny Teater

Bellevue Teatret

Wieben Design

Wika Skilte