Historie

Den 1. august 2011 overtog Mogens Danmark Aalborg Aluminium Industri efter Frits Christiansen, der ønskede at gå på pension.

Mogens Danmark er et kendt ansigt i Arden – hvor han har drevet Mogens Danmark A/S siden 1996. Mogens Danmark A/S er et maskin- og smedeværksted.

Mogens Danmark mener der er mange muligheder indenfor aluminiumsindustrien.

Aalborg Aluminium Industri kører videre med den medarbejderstab som var ansat da Mogens Danmark overtog firmaet.

I dag tilbyder Aalborg Aluminium Industri beregninger, design og produktion af emner/konstruktioner i primært aluminium og titanium men også i mindre omfang i stål og rustfri stål. 

Aalborg Aluminium Industri, eller AAI, startede allerede i 1984 op som et enkeltmandsfirma. 

I år 2001 overtog Frits Christiansen firmaet, hvor fokus blev rettet imod at give hele virksomheden et kompetenceløft. I dag er Aalborg Aluminium Industri's ydelser, primært fokuseret omkring det at vi kan løfte videnstunge opgaver, der indebærer både design, konstruktion og produktion.  Kundegruppen har også flyttet sig og består i dag af kunder indenfor , marine- og offshore, teater- og udstilling samt den generelle industri hvor sikkerhed for kvalitet og levering er de altovervejende parametre i den indbyrdes relation. 

Allerede i 2003 begyndte pladsen i vores gamle bygninger på Gørtlervej i Aalborg midtby at blive for trang. Med flytningen til Stationsmestervej 83 i Skalborg (Aalborg SV) i januar 2005 opnåede vi en markant forøgelse af både produktions- og kontorfaciliteterne. Nu var der både ekstra plads til konstruktionsafdelingen, fuld krandækning i hele produktionen til håndtering af de større og større konstruktioner der blev bygget, indhegnet udenom arealer og nem adgang til motorvejsnettet. 

I efteråret 2018 flyttede Aalborg Aluminium Industritil Industrivej 9 i Arden.

Mogens Danmark A/S valgte ligeledes i 2019 at flytte sit maskin-og smedeværksted til samme adresse.