Presse- og medieomtale

Aalborg Aluminium Industris produktioner og samarbejdsmæssige relationer, har i flere sammenhænge givet omtale i både dagspressen, samt på diverse web-baserede interesseorganisationer i branchen. Et uddrag af AAI's medieomtale er at finde på disse sider.

19. juni 2012 Aalborg Kongres & Kultur Center

Danmarks største teaterstol på plads

3 ½ meter høj og 2,30 bred er Danmarks største teaterstol, der i løbet af tirsdagen kom på plads udenfor Aalborg Kongres & Kultur Center.

Straks tog direktør Ernst Trillingsgaard via en stige plads i stolen, der nemt kunne rumme en hel flok publikummer.

- Vi stiller denne mega teaterstol på vores forplads for at visualisere, at vi har fået 4 millioner kroner fra købmand Herman Sallings Fond. Den donation har gjort, at vi til næste sæson er klar til at indvie vores store teater- og koncertsal med omkring 1500 splinternye og meget smukke teaterstole, siger Ernst Trillingsgaard.

Aalborg Kongres & Kultur Centers direktør glæder sig til august, hvor Karin Salling fra fonden kommer forbi for at overrække checken og for at beskue de nye røde teaterstole. Stolene har for en kort testperiode i efteråret været sat op i Aalborghallen, men vil først efter sommerferien blive en fast del af opstillingen til teater og koncertforestillinger.

Megastolen, der sommeren over kommer til at pryde forpladsen, er lavet i forholdet 1:4, vejer 175 kilo og produceret af Aalborg Aluminium Industri, der som et af sine specialer har teaterkulisser.

 
Nyheden om kontrakten med Saab AB er ydermere bragt gennem:
Metal Supply - Millionkontrakt mellem Saab og Aalborg Aluminium Industri
Børsen, trykt - Aalborg Aluminium Industri skifter spor

Letvægtsaltaner i kulissen hos Aalborg Aluminium Industri - Jern & Metal Industrien
Virksomheden Aalborg Aluminums Industri, der ellers er storleverandør af arbejdsplatforme og kulisser til både Operaen og Aalborg Teater, har netop nu et nyt produkt ventende i kulissen - Altaner i aluminium, der er vægtbesparende, vedligeholdelsesfri og lette at montere.